Margareta Kleberg,Sara Andrén, Sarah Backlund, Christian Svetlik och Thony Hannell är alla nya partners på BDO. Foto: BDO.
Margareta Kleberg,Sara Andrén, Sarah Backlund, Christian Svetlik och Thony Hannell är alla nya partners på BDO. Foto: BDO.
Nytt jobb

Fem nya partner på BDO – 60 procent är kvinnor

Rådgivnings- och revisionsbyrån BDO har utsett nya partners. 

Uppdaterad 2019-09-17
Publicerad 2019-09-16

Nytillträdda partners från och med 1 september i år är Margareta Kleberg, Sara Andrén, Sarah Backlund, Christian Svetlik och Thony Hannell.

– Det är fem mycket kompetenta partners som väljs in. Vi gläds åt att vårt jämställdhetsarbete ger resultat och att det är en bra spridning mellan våra fyra affärsområden, rådgivning, skatt, revision och företagsservice, säger Pether Römbo, ordförande i delägarberedningen, i ett pressmeddelande.

Här följer en kort presentation om BDO:s nya partners 2019:

Margareta Kleberg, auktoriserad revisor i Stockholm

Margareta är auktoriserad revisor och har tidigare drivit egen revisionsbyrå i 20 år. Hon började på BDO i och med förvärvet av hennes byrå Kleberg Revision 2017. Margareta jobbar aktivt med hur BDO kan bibehålla och förbättra kundnöjdhet genom att skapa mervärde för varje kund.

Sara Andrén, kontorschef och redovisningskonsult i Uppsala

Sara är kontorschef på BDO:s snabbväxande kontor i Uppsala. Hon har sin bakgrund inom företagsservice och som redovisningskonsult. 

Sarah Backlund, auktoriserad skatterådgivare i Stockholm

Sarah är auktoriserad skatterådgivare med moms som sitt specialistområde. Hon är en mycket uppskattad gruppchef för en av skattegrupperna i Stockholm där hon driver såväl trivsel- som lönsamhetsfrågor. 

Christian Svetlik, transaktionsrådgivare i Stockholm 

Christian har sedan 2017 verkat inom BDO:s rådgivningsavdelning, Corporate Finance. Där har han främst jobbat med rådgivning i samband med företagstransaktioner. Med sin erfarenhet och kompetens bidrar Christian till att BDO i större utsträckning kommer att kunna jobba med större och mer komplexa internationella uppdrag.

Thony Hannell, skattejurist i Göteborg

Thony är skattejurist med examen från Lunds Universitet. Efter mångårig erfarenhet från en större byrå började Thony på BDO 2017 där han jobbar med indirekt skatt. Han är engagerad i att etablera BDO som en kompetent rådgivare mot fastighetssektorn.

Platsannonser