Hope, Lili Assefa Wolf, Erik Selin
Hope köps nu av det nybildade bolaget IWA Garments som ägs av Lili Assefa Wolf och Erik Selin.
Fastigheter

Erik Selin satsar på mode – köper Hope

Erik Selin går in i ett nybildat bolag med Lili Assefa Wolf. Första köpet är varumärket Hope, som tidigare ingick i konkursade koncernen Gotoga.

Publicerad 2021-08-30

Det var i början av augusti som modekoncernen Gotoga gick i konkurs. I koncernen fanns bland annat Whyred och Hope.  Hope köps nu av det nybildade bolaget IWA Garments som Erik Selin äger tillsammans med  Lili Assefa Wolf.  Det rapporterar Breakit.

Lili Assefa Wolfn var också en av ägarna till Gotoga.

– Hope är ett av Sveriges starkaste och mest spännande modevarumärken med stor potential. Det har varit två tuffa år sedan Gotoga förvärvade bolaget, därtill kom pandemin med negativ inverkan på både handel och modeindustrin. Jag är otroligt glad att jag tillsammans med teamet på Hope får fortsätta denna resa, säger Lili Assefa Wolf, i ett pressmeddelande.

Lili Assefa Wolf blir styrelseordförande och Jonas Nyström får uppdraget som vd.

Utöver Balderinnehavet äger Erik Selin aktier i ett flertal andra bolag, bland annat K-Fastighter, Collector och Evolution Gaming. 

– Lili kontaktade mig och presenterade en plan framåt. Tillsammans med Lilis starka entreprenörskap och driv tror jag på denna investering, säger Erik Selin i en skriftlig kommentar.

Vad de fick betala för bolaget i konkursen framgår inte.

 

Platsannonser

Logga in