Juridik

"En legaltech rockstar"

Legalworks rekryterar Joel Wickman till ny utvecklingsansvarig.

Publicerad 2020-02-27

Den affärsjuridiska leverantören Legalworks Nordic rekryterar Joel Wickman som ny chief development officer på bolaget. Han får ansvar för utveckling och expansion av företagets digitala erbjudande.  

– Jag är oerhört stolt och glad över att få en av Sveriges “rockstars” inom legaltech ombord. Han är en sann pionjär inom digital juridik och kommer driva vårt juridiska erbjudande vidare, säger Ulf Lindén, medgrundare och operativ chef på Legalworks, till Realtid.

Joel Wickman kommer senast från en roll som utvecklingsansvarig för digitala tjänster på Familjens jurist. Han är utbildad jurist och har tidigare arbetat med IT och immaterialrätt på Delphi Advokatbyrå, Bird & Bird och Åklagarmyndigheten. Joel Wickman har även grundat den svenska juridiska rådgivningssajten lawline.se.

”Med över 10 års erfarenhet av juridik, entreprenörskap och digitalisering i ryggen har jag förutsättningarna att bygga LegalWorks nya juridiska tjänster som – med hjälp av teknik och digitalisering - på riktigt utformas helt utifrån kundens behov”, säger Joel Wickman, i en kommentar.

Platsannonser