Helena Kockum och Pia Munch blir COO respektive CFO på Delphi i Malmö.
Juridik

Duo tar över ledarskapet för Delphi i Malmö

Helena Kockum och Pia Munch tar över ledarskapet för Delphi i Malmö. Ett naturlig och framåtsträvande lösning, säger avgående managing partner Anders Jemail.

Publicerad 2018-12-20

Anders Jemail, nuvarande Managing Partner på Delphi i Malmö, lämnar vid årsskiftet över ledarskapet till duon Helena Kockum och Pia Munch som blir COO respektive CFO.

Tillsammans får de ett mandat motsvarande en vd-roll, skriver Delphi i ett pressmeddelande.

– Detta är ett naturligt och medvetet steg som vi arbetat fram successivt under en tid. Vi är övertygade om att det här är en väldigt bra och inte minst framåtsträvande lösning och är mycket glada att Pia och Helena med sin breda kompetens och branscherfarenhet antar utmaningen, säger Anders Jemail.

– Delphi är en modern byrå som alltid strävar efter att ligga i framkant. Vi ser fram emot att vara en del av den fortsatta utvecklingen av byrån och bygga vidare på vårt starka varumärke, säger Pia Munch, blivande CFO på Delphi i Malmö.

– Det känns både hedrande och roligt att tillsammans med Pia och alla kompetenta och fantastiska kollegor få fortsätta driva en framgångsrik verksamhet, säger Helena Kockum som blir COO.

Platsannonser

Logga in