"Våra klienter har fortsatt att vara aktiva på transaktionsfronten och våra team är för närvarande involverade i flertalet transaktioner som täcker flera sektorer. Andra kvartalet ser starkt ut och vi förväntar oss fortsätta i samma takt, säger Anders Ma
"Våra klienter har fortsatt att vara aktiva på transaktionsfronten och våra team är för närvarande involverade i flertalet transaktioner som täcker flera sektorer. Andra kvartalet ser starkt ut och vi förväntar oss fortsätta i samma takt, säger Anders Malmström, M&A-ansvarig på DLA Piper. Foto: DLA Piper
M&A

DLA Piper i M&A-topp bland advokatbyråer

M&A-verksamheten på DLA Piper toppar listan för advokatbyråer med antal genomförda företagstransaktioner under första kvartalet 2021 i Norden, enligt Mergermarket.

Publicerad 2021-04-13

I Danmark, Finland, Norge och Sverige har DLA Piper hittills i år varit involverade i 59 transaktioner, vilket är 74 procent mer än under första kvartalet 2020. Det framgår av ett pressmeddelande.

─ Våra klienter har fortsatt att vara aktiva på transaktionsfronten och våra team är för närvarande involverade i flertalet transaktioner som täcker flera sektorer. Andra kvartalet ser starkt ut och vi förväntar oss fortsätta i samma takt, säger Anders Malmström, ansvarig för M&A hos DLA Piper i Sverige i en skriftlig kommentar.

Det Nordiska M&A-teamet består av mer än 120 advokater och för fjärde året i rad har byrån genomfört flest antal M&A-affärer i Norden, enligt Mergermarket.

Under 2020 var DLA Piper involverat i 155 transaktioner i Norden. Trots coronapandemin, blev antalet nära siffran för 2019 (163 deals).
 

Hela listan med finansiella rådgivare>>

Hela listan med legala rådgivare>>

 

 

 

 

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in