Stefan Erhag och Frida-Rydin: Ny ledarduo på Delphi. Foto: Delphi.
Stefan Erhag och Frida-Rydin: Ny ledarduo på Delphi. Foto: Delphi.
Juridik

Delphi får ny ledarduo

Advokatfirman Delphi har utsett Stefan Erhag till managing partner och Frida Rydin till vice vd för verksamheten i Stockholm.

Uppdaterad 2019-10-01
Publicerad 2019-10-01

Stefan Erhag har arbetat på Delphi sedan 2003 och var tidigare managing partner – motsvarande vd – under åren 2008 till 2016. 

– Jag är mycket glad över att, återigen, ha fått förtroendet att leda verksamheten. David har gjort ett ypperligt jobb under sin tid som managing partner i Stockholm och det har varit händelserika år såväl för Delphi som för omvärlden. Jag ser fram emot att få fortsätta arbetet med att utveckla byrån och vässa vårt erbjudande, säger Stefan Erhag i ett pressmeddelande.

Stefan Erhag efterträder David Aversten som har haft rollen sedan 2016.

– Efter över tre år som managing partner i Stockholm, lämnar jag nu över posten i trygga händer. Jag är stolt över det arbete vi har gjort under min tid som managing partner och den utveckling som firman har haft under dessa år. Jag ser nu fram emot att kunna fokusera fullt ut på klientarbete, säger David Aversten i pressmeddelandet.

Frida Rydin har utsetts till vice vd för verksamheten i Stockholm. Hon har arbetat på Delphi sedan 2013 och kommer närmast från positionen som COO. Hon är utbildad jurist och har tidigare erfarenhet från fastighets- och fondbranschen.

– Det känns hedrande att få det här förtroendet och jag ser fram emot att få ägna mer tid åt vår långsiktiga strategi och att fortsätta utveckla byrån. Det är en spännande utmaning som jag ser fram emot, säger Frida Rydin i pressmeddelandet.

Platsannonser

Logga in