Deloitte utser Safello till ett av Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag

Taggar i artikeln

Deloitte Safello
Frank Schuil, vd Safello.Frank Schuil, vd Safello.
Frank Schuil, vd och medgrundare av Safello.
Publicerad
Uppdaterad

Kryptomäklaren Safello har utsetts till Sveriges 11:e snabbast växande teknikföretag när Deloitte tillkännagav topplistan Sweden Technology Fast 50.

Realtid.se

Sweden Technology Fast 50 är en årlig topplista från Deloitte som rankar Sveriges 50 snabbast växande teknikföretag, baserat på tillväxten i nettoomsättningen de senaste fyra åren. Det är första gången Safello rankas av Deloitte, och med en sammanlagd ökning på 2697 procent får Safello plats elva på listan. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Safellos tillväxt har accelererat sedan 2018 då vi introducerade Swish och BankId i vår onboardingprocess. Att kvalificera sig till Deloittes lista är ett kvitto på vår prestation och att vi levererar på vår tillväxtplan. Trots den senaste tidens kryptonedgångar nådde vi nyligen 300 000 kunder vilket är nästan 3% av svenska folket. Vårt mål är att fortsätta innovera i hög takt och samtidigt vara en safe fellow för kryptoekonomin, säger Frank Schuil, vd och medgrundare av Safello i en skriftlig kommentar.

Annons