Finans Nyhet

De vann Finans-SM i padel: ”Tight match i finalen”

Taggar i artikeln

Padel
Peter Hasselblad från Sergel Group och Martin Gavelin var två av vinnarna i Finans-SM i padel 2023Peter Hasselblad från Sergel Group och Martin Gavelin var två av vinnarna i Finans-SM i padel 2023
Peter Hasselblad från Sergel Group och Martin Gavelin var två av vinnarna i Finans-SM i padel 2023
Publicerad
Uppdaterad

Caroline Lundqvist och Beatrice Cedermark från Nordea samt Peter Hasselblad från Sergel Group och Martin Gavelin. Det blev årets bästa damlag respektive herrlag i Finans-SM i padel.

Anders Frick

Finans-SM i padel lockar årligen padelstjärnorna bland landets finanselit – och Realtid har bevakat evenemanget såväl 2020 som 2022. Varför denna så viktiga tävling inte bevakades år 2021 är däremot höljt i dunkel.

Årets Finans-SM avgjordes under torsdagen och var den största turneringen hittills i tävlingens historia. Totalt 90 personer var med och spelade i LeDap Stockholm. Det berättar Johan Meyer från C Worldwide Asset Management, som var arrangörer.

– Det var en väldigt bra stämning under dagen. Förbundskapten för herrlandslaget, Jonas Björkman höll ett föredrag till frukosten. Sedan har alla spelat minst 2,5 timmar padel. Det var lyckat på så många sätt, både socialt, sportsligt – och med en bra nätverkseffekt på toppen av det, säger Johan Meyer.

Annons

Bästa damlag bestod av Caroline Lundqvist och Beatrice Cedermark som båda kommer från Nordea. De spelade i A-klass herrar, men resultatet räknades separat.

– Vi är nöjda med dagen.  Det var tuff konkurrens i Herrar A, men vi är nöjda med vår insats, säger Caroline Lundqvist, som dessutom var så snabb att hon inte ens han fångas på bild med sin lagkamrat.

Bästa herrlag blev Peter Hasselblad från Sergel Group som spelade tillsammans med Martin Gavelin.

Annons

– Det var skönt att få vinna en tight match i finalen i super-tiebreak. Detta var första gången vi deltog men vi kommer gärna tillbaka nästa år, säger Peter Hasselblad.

I B-klassen var det Martin Pousette och Henrik Böhlmark från Söderberg & Partners som vann.

Annons