Revideco – så här glad blev byrån för sitt pris från FAR. Foto: FAR.
Revideco – så här glad blev byrån för sitt pris från FAR. Foto: FAR.
Revision

Därför blev Revideco "Årets framtidsbyrå"

Revisions- och rådgivningsbyrån Revideco kammar hem utmärkelsen "Årets framtidsbyrå 2019" som delas ut av branschorganisationen FAR. 

Publicerad 2019-09-23

Årets framtidsbyrå är den svenska revisions- och redovisningsbranschens egen Oscar och syftar till att lyfta fram goda exempel som kan fungera som förebilder för andra byråer. Bakom priset står FAR, branschorganisationen för revisorer, redovisningskonsulter, skatterådgivare, lönekonsulter och specialister.

På torsdagskvällen 19 september stod det klart att Revideco blir Årets framtidsbyrå 2019.

– Det här känns fantastiskt och är ett riktigt fint erkännande för att har vi tänkt rätt de senaste åren, säger Erik Emilsson, vd för Revideco. 

Hur firade ni?

– På fredagseftermiddagen tog vi lite champagne på Stockholmskontoret. Den här månaden har vi även firat vårt 25-årsjubileum, så vi är lite ”firar-trötta”. Men, och jag har på känn att det kommer att bli mer firande framöver. 

I sin motivering skriver juryn:

"Med en tydlig affärsmodell, bred kompetens och målmedvetenhet har byrån genomfört en framgångsrik förändringsresa med god lönsamhet. Vinnaren har mod att driva utvecklingen framåt genom att dra nytta av underleverantörer som samarbetspartners, teknik och medarbetare. Det finns helt enkelt många anledningar för den här jubilaren att fira i år. Och genom sitt tydliga entreprenörsfokus råder det ingen tvekan om att byrån kommer att attrahera engagerade företagare även de kommande 25 åren. Vinnaren är en framtidsbyrå."

Vad gör er till en framtidsbyrå?
– Att vi vågar tänka själva, och avsätta resurser till frågan var Revideco kommer att göra mest nytta i framtiden. Digitaliseringen, automatiseringen och effektiviseringen är hela tiden inblandad i allt vi gör. Men eftersom vi tror stenhårt på att entreprenören kommer att ha fortsatt behov av en människa att bolla sina frågor med, så försöker vi fokusera ännu mer på det det personliga mötet. 

Revideco bildades 1994 och finns i Stockholm, Göteborg och Skellefteå. Revideco var även nominerade till Årets framtidsbyrå förra året.

Av 15 kvalificerade byråer som passerade nålsögat valde juryn fem nominerade som hade chans att kamma hem utmärkelsen Årets framtidsbyrå 2019. De övriga byråerna var:  Revisionären, We Audit, Lamooi Accounting och Keeper. 

Platsannonser