Corem tecknar två hyreskontrakt i New York

Taggar i artikeln

Corem Rutger Arnhult
Publicerad
Uppdaterad

Corem har tecknat ytterligare två hyreskontrakt avseende totalt 1 234 kvm i projektfastigheten 28&7 i New York. Hyresgästerna Chenel Capital och Superstate är båda investmentbolag.

Realtid.se

Chenel Capital kommer att flytta in på 807 kvm under det fjärde kvartalet 2024 och hyrestiden är fem år. Superstate flyttade in på 427 kvm i början av mars och där är hyrestiden tre år. Det framgår av ett pressmeddelande.

28&7, en byggnad om totalt tolv våningar belägen i hörnet av 7th Avenue och 28th Street i Chelsea på Manhattan, är Corems näst största pågående projekt och utvecklas i samarbete med GDS Development Management (GDSNY). Byggnaden är certifierad enligt LEED Gold.

-Tillsammans med uthyrningen till Visualize Group i februari innebär detta en ökning av uthyrningsgraden i 28&7 med totalt 22 procent inom loppet av några veckor.  Våra projektfastigheter i New York är precis den typ av fastigheter man ska äga på Manhattan just nu, säger Rutger Arnhult, Corems vd i en skriftlig kommentar.

Annons

I och med dessa uthyrningar uppgår Corems totala årliga kontraktsvärde för samtliga tecknade hyresavtal i USA till drygt 14 miljoner USD.

Annons