Juridik Nyhet

Cederquist-veteranen Johan Lundberg lanserar specialistbyrå

Med i Johan Lundbergs team från start är Svante Hultqvist., Sebastian Karlsson och Joachim Strand, båda tidigare kollegor och erfarna advokater.
Publicerad
Uppdaterad

Efter att ha arbetat på advokatfirman Cederquist i drygt 20 år, där han varit delägare, styrelseledamot, chef för bank- och finansgruppen samt även MP, lanserar Johan Lundberg nu RE:FI STHLM, en specialistbyrå inom finansiering.

Realtid.se

Med i teamet från start är bland annat Sebastian Karlsson och Joachim Strand, båda tidigare kollegor och erfarna advokater, samt Svante Hultqvist. Och fler nya medarbetare är på väg in. Över tid är tanken att ytterligare specialisera samt bredda till närliggande finansrättsliga områden och växa. Det framgår av ett pressmeddelande.

Johan Lundberg har de senaste åren uppmärksammats av det rankinginstitutet Chambers Europe där han 2024 är utsedd till Tier 1 inom Banking & Finance och Tier 2 inom Restructuring. Hans kunder inkluderar förutom banker och finansinstitut även många av de största bolagen inom industri- och fastighetsbranschen.

–Jag är oerhört tacksam för det stöd och den uppmuntran jag har fått genom hela min karriär. Min resa med Cederquist och etableringen av byråns bank- och finansavdelning tillsammans med min kollega och mentor, Svante Hultqvist, kommer alltid att vara en källa till stolthet. Nu ska jag fortsätta att bygga personliga, professionella och stimulerande relationer med både kollegor och klienter – jag ser fram emot att bygga en helt ny typ av firma tillsammans med teamet på RE:FI STHLM. Det här kommer att bli väldigt kul, säger Johan Lundberg i en skriftlig kommentar.

Annons

 

 

Annons