Nytt jobb

CBRE värvar åtta nya medarbetare

Fastighetsrådgivaren CBRE expanderar och rekryterar åtta nya medarbetare. Det är framförallt kontoren i Malmö och Stockholm som förstärks.

Publicerad 2018-09-20

Patrik Kallenvret, vd på CBRE i Sverige, välkomnar alla nya medarbetare.

– Det känns riktigt kul att välkomna våra åtta nya medarbetare och extra kul att välkomna våra två hemvändare. Våra nya kollegor stärker oss inom strategiskt viktiga områden och satsningar. Alla medarbetare – nya och nuvarande - är viktiga för vår fortsatta tillväxt och vår ambition att dominera den svenska marknaden, säger han i en kommentar till nyrekryteringarna.

Till CBRE:s Malmökontor rekryteras två personer.

– Vi ser ett ökat behov av våra förvaltningstjänster i Malmö med omnejd med både nya kunduppdrag samt befintliga kunder som utvecklar sina fastighetsbestånd eller bygger nytt. Vi har letat efter rätt personer att stärka vårt team och vår affär och är nu mycket glada över att presentera Heléne Peterson och Thomas Petersson, Eskil Lindnér, ansvarig för CBREs Malmökontor kommenterar:

I och med rekryteringen av Heléne och Thomas i Malmö utökar Asset Services sin närvaro i regionen med 100 procent. Helene kommer närmast från Lund kommuns Fastighets AB, där hon arbetat som uthyrare. Thomas har tidigare arbetat på Veolia, Devotum AB och senast på Lassila & Tikanoja, där han var arbetsledare och förvaltare, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Även Stockholmskontoret får förstärkning inom Asset Services. Hawar Marofi har precis anslutit teamet i sin roll som Property Manager. Hawar kommer närmast från Castellum och före dess arbetade han på Humlegården Fastigheter AB.

I Gävle anställs Malin Vester som ny marknadskoordinator för Gallerian i Gävle.

Ytterligare två personer ansluter till CBRE:s Malmökontor. Det är Christoffer Bladh Nord som ansluter till Investor Leasing och blir ansvarig och drivande för Industrial & Logistics, med hela Sverige som arbetsfält. Christoffer kommer närmast från Colliers där han arbetat med liknande arbetsuppgifter. Emma Mattsson börjar som Analytiker inom Capital Markets, hon kommer närmast från Cowi.

Thomas Gustafsson anställs inom affärsområdet Sustainability, där han kommer arbeta tillsammans med Jennie Gelting. Thomas är expert på certifiering av byggnader och strategiskt hållbarhetsarbete och har tidigare arbetat på WSP.

Ragnhild Sjöberg ansluter till teamet inom Investor Leasing, Office, i Stockholm. Ragnhild kommer närmast från HusmanHagberg där hon arbetat som privatmäklare.

Platsannonser