Mannerström vill öppna vägkrog tillsammans med Morberg
Nu är det slut på dåligt panerad schnitzel
Mest läst i kategorin
Kocken och göteborgsprofilen Leif Mannerström berättar för Göteborgs tidningen (GT) att han funderar på att öppna en vägkrog med riktigt vällagad mat.
– Jag kör mycket bil, men hittar ingenting att äta på vägen, säger han till tidningen.
Därför vill Mannerström, mest känd för sin restaurang Sjömagasinet och nyförvärvade kroglegenden Kometen, slå sina påsar ihop med skådespelaren och kocken Per Morberg för att starta en eller flera vägkrogar.
– Det finns ju inga bra kvalitetsvägkrogar här i Sverige, som det finns i till exempel Frankrike och Italien, säger Mannerström.
Men för att genomföra projektet behöver de fler intresserade.
– Vi söker medintressenter, vi tänker inte stå där från morgon till kväll och göra allt själva. Den som vågar satsa på det här kommer att ha fullt upp, säger Leif Mannerström till GT.
Samtidigt vill Realtid.se tillägga att de finns många bra alternativ på god mat utefter våra svenska vägar, tittar man på White guides karta över Sverige ser man en hel del vägnära krogar i landet.
Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi. Klicka här för att jämföra courtage.