Finans Krönika

Bjud Realtid på en ”lunch” – du kommer att tjäna på det!

Taggar i artikeln

Realtid
Publicerad
Uppdaterad

De flesta tidningar har fler anställda i receptionen än vad vi har på hela företaget. Ändå lyckas vi vara angelägna för cirka 100 000 läsare i veckan. Skulle vi kunna attrahera 1000 nya medlemmar kan jag få ett par-tre kollegor till. Det kostar inte mer än en helt ok lunch, skriver Realtids chefredaktör Camilla Jonsson.

Camilla Jonsson

Vi som jobbar på och med Realtid vet ju att vi gör skillnad. Ingen annanstans hittar du de granskningar som vi gör. Ingen annanstans hittar du de analyser och kommentarer som vi har.

I våras blev vi nominerade till Årets redaktion av Tidningsutgivarna. Realtid ansågs alltså var en av de tre bästa redaktionerna i hela landet för det jobb vi gjorde under 2021. För ett par dagar sedan fick jag priset som årets utgivare av branschorganisationern Utgivarna. Det är ett väldigt stort erkännande för den lilla låda som Realtid de facto är.

Blir du medlem i Realtid får du bättre bevakning av finansbranschen på köpet. Du får veta saker som du inte får veta någon annanstans. Med ett medlemskap stöttar du vår ambition att bli ännu större och ännu viktigare.

Annons

Och du, att prenumerera på Realtid kostar inte mer per månad än en bättre lunch på kvarterskrogen.

Du kan välja mellan två medlemskap 
Det smartaste alternativet är ett helt år för endast 1 995 kr första året (ord pris 3 486 kr).

Alternativt månadsvis för 317 kr som kan avslutas när du vill.

Annons

Annons