Bing Gordon, tillträdande styrelseordförande i Truecalle
Bing Gordon, tillträdande styrelseordförande i Truecaller. Foto: Kleiner Perkins
Börs

Bing Gordon ny ordförande i börsaktuella Truecaller

Bing Gordon tar över efter Truecaller-grundaren Nami Zarringhalam som styrelseordförande i bolaget inför den planerade börsnoteringen.

Uppdaterad 2021-09-02
Publicerad 2021-09-02

Gordon Bing, styrelseledamot i Truecaller sedan 2020, har utsetts till ny styrelseordförande i det börsaktuella teknikbolaget. Det rapporterar Finwire.

Bing Gordon är idag partner på Kleiner Perkins Caufield & Byers, särskild rådgivare till Amazons styrelse och har även tidigare varit kreativ chef på spelbjässen EA. Nami Zarringhalam, medgrundare av Truecaller och styrelseordförande sedan 2018, är kvar i företaget både som styrelseledamot och Chief Strategy Officer.

– Att förbereda Truecaller för notering är ett av våra mål i år. Vi är också inne i en spännande utvecklingsfas med betydande tillväxtmöjligheter framöver. Mitt främsta bidrag som medgrundare och Chief Strategy Officer är att fortsätta utveckla våra produkter tillsammans med Alan och resten av teamet. Jag är glad över att Bing Gordon har accepterat rollen som ordförande och därmed utökat sitt engagemang för Truecaller ytterligare, säger Nami Zarringhalam i en presskommentar.

Platsannonser

Logga in