FinansNyhet

Afry och Norrsken inleder samarbete

Publicerad

Genom ett kunskapsutbyte ska Afry och Norrsken Foundation arbeta för att gemensamt påskynda omställningen till ett hållbart samhälle. 

Realtid.se

Samarbetet ligger i linje med Agenda 2030 och de globala målen. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Digitalisering är ett av de mest kraftfulla och universella verktyg vi har för att ta itu med våra största utmaningar just nu. Tillsammans med Norrsken ska vi utbyta kunskap och erfarenheter för att innovera, digitalisera och, framför allt, skala upp lösningar som driver omställningen till ett hållbart samhälle, säger Jonas Gustavsson, vd och koncernchef för Afry i en presskommentar.

Norrsken är en ideell stiftelse som stödjer entreprenörer som arbetar för att lösa utmaningar, som klimat- och miljöfrågor, fattigdom, svält, psykisk hälsa och integration. 

Annons

Afrys experter ska dela med sig av kunskap och insikter inom hållbarhet och digitalisering till Norrskens entreprenörer för att hjälpa dem utveckla och skala upp hållbara lösningar.  För att kickstarta samarbetet har två fokusområden identifierats: de digitala lösningarna och kunskapen bland entreprenörerna och en djupdykning i food & life science-projekt.
 

Annons