Annons

Annons

Cederquist534.jpg

Johanna Linder
Johanna Linder är ny delägare på Cederquist.

Ny delägare på Cederquist

Johanna Linder är specialist inom IT-rätt.

Den affärsjuridiska byrån Cederquist rekryterar Johanna Linder, välrennomerad specialist inom affärer med teknologianknytning och IT-rätt, som ny delägare. IT-rättsliga frågor utgör en allt viktigare del i Cederquists erbjudande.

– IT-rätten är ett område som fortsätter utvecklas och växa, inte minst som ett resultat av den accelererande tekniska utvecklingen. Därför vill vi nu förstärka vårt erbjudande på området och ser Johannas kompetens som ett perfekt komplement. Hon delar vår värdegrund och kommer att bli ett bra och positivt tillskott till vår verksamhet på en marknad där vi vill fortsätta växa. Det känns jätteroligt att välkomna Johanna till vårt team, säger Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på Cederquist.

Johanna har tidigare arbetat både som advokat och bolagsjurist i stora organisationer. Dessutom har hon en bakgrund som delägare och grundare till en av Stockholms affärsjuridiska nischbyråer inom IT och media. 

Annons

Annons

– Cederquist känns som en modern byrå med en stark marknadsposition och en positiv stämning. Delägarkretsen består av ett drivet och kompetent gäng som vill mycket och arbetar målinriktat tillsammans. Jag ser verkligen unika förutsättningar och en fortsatt positiv utveckling framåt för byrån, och den resan ser jag fram emot att vara en del av. Det känns otroligt roligt att gå in som delägare i en så professionell och positiv organisation.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bildspel Stjärnor på Berns

Den 7 september arrangerade Svenskt Ledarskap och Women Executive Search en paneldiskussion på Berns Salonger i centrala Stockholm. Temat var slaget om stjärnorna och framtidens ledarskap. Panelgäster var Lars Strannegård, Handelshögskolan i Stockholm, Katarina Berg, Spotify, Fabian Bengtsson, Siba/Netonnet, Stina Bergfors, United Screens och Kaj Svensson, Svenskt Ledarskap. Moderator var Anna Stenberg, Wes.
Kaj Svensson, Svenskt Ledarskap och Mats Wahlfeldt, Combitech.
Pernilla Englund, Sylog Sverige och Jörgen Bergström, Saab.
Arrangörerna Kaj Svensson, Svenskt Ledarskap, (längst till vänster) och Anna Stenberg, Wes, (mitten i brunt) samt övriga i arrangörsteamet.
Tomas Rimeika, Rimeika retorik, Elin Ljung, Ratos och Birgitta Ståhl, Kreab.
Charlotte Rylme, Business Sweden
Bengt Eliasson, BusinessON, Karin Wigart, Svenskt Ledarskap och Roger Martinsson, Furniturebox
Andrea Pohn, Inhouse och Ulrika Evans, Panagora.
Torbjörn Claesson, Haldex
Josefine Hedebark, McKinsey.
Greta Ek, Aktieinvest.
Paulina Buchet, Ecster.
Helena Alexandersson och Victor Vennström, bägge från Tele2.
Constanza Lemuz Rodriguez och Sara Ekström, bägge från iZettle.
Anders Sewerin, Anders Sewerin & Company och Hanne Engberg, Medius.
Amanda Dahlberg, Anne Smitt och Jens Ekelund, Realtid Media.
Wu Jing framförde ett vackert musikstycke för de cirka 200 gästerna.