Karriär & ledarskapNyhet

Yabie rekryterar Ruud Suntjens som ny CFO

Ruud Suntjens är ny Chief Financial Officer på fintechbolaget Yabie.
Publicerad
Uppdaterad

Fintechbolaget Yabie rekryterar Ruud Suntjens som ny Chief Financial Officer.
Han har över tio års erfarenhet från bland annat Klarna och Qliro och uppges bli en viktig pusselbit i bolagets långsiktiga strategi att växa både organiskt och genom förvärv.

Annelie Sandström

Ruud kommer senast från Qliro där han var Head of Financial Planning Analysis and Business Control och ansvarade för finansiell strategi, prissättning och affärsanalys. Utöver Qliro har Ruud mångåriga erfarenheter från både Klarna och Tele2s finansavdelning. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Jag är väldigt tacksam över möjligheten att bli del av Yabies otroliga resa framåt. Det är ett bolag som på riktigt förenklar kundens vardag och levererar på hög nivå, vilket återspeglas i den snabba tillväxten. Jag ser fram emot att tillsammans med det övriga teamet ta bolaget till nästa nivå, säger Ruud Suntjens i en kommentar med anledning av den nya tjänsten.

– Det är grymt kul att få in Ruud i Yabies ledningsgrupp. Han har väldigt värdefulla erfarenheter med sig både från sina år på Klarna under perioden när de skalade upp som mest, men även från att ha jobbat i internationell och i en noterad miljö på bolag som Qliro och Tele2. Han är en perfekt match för oss och kommer att utgöra en mycket viktig del  i vår fortsatta tillväxtresa, säger Mathias Plank, grundare och vd på Yabie i pressmeddelandet.

Annons
Annons