Viveka Hirdman-Ryrberg lämnar toppjobbet hos Investor

Viveka Hirdman-Ryrberg, Kommunikationsdirektör och Hållbarhetschef, InvestorViveka Hirdman-Ryrberg, Kommunikationsdirektör och Hållbarhetschef, Investor
Viveka Hirdman-Ryrberg, avgående kommunikationsdirektör och hållbarhetschef, Investor.
Publicerad
Uppdaterad

Viveka Hirdman-Ryrberg, 60 år, har beslutat sig för att efter snart fem år på Investor och mer än 30 år inom Wallenbergsfären lämna Investor.

Realtid.se

– Viveka har varit avgörande för att utforma och driva vår hållbarhetsstrategi liksom för att växla upp vårt kommunikationsarbete. Hon är verkligen en person som driver förändring och får saker uträttade och har varit en mycket uppskattad kollega. Även om jag beklagar hennes beslut, har jag stor respekt för det och önskar henne all lycka framåt, kommenterar Investors vd och koncernchef Johan Forssell.

–Det har varit ett sant privilegium att få vara en del av Investors fantastiska team. Jag har nu nått en ålder då jag hoppas kunna påbörja en ny karriär med fokus på styrelsearbete och på hur man kan integrera hållbarhet än mer i affärsmodeller, säger Viveka Hirdman-Ryrberg, kommunikationsdirektör och chef hållbarhet i sin presskommentar.

Viveka Hirdman-Ryrberg kvarstår i sin roll på Investor fram till det fjärde kvartalet 2023 och kommer framåt att fortsätta ha engagemang inom Wallenbergsfären. Rekryteringen av en ny kommunikationsdirektör och chef hållbarhet påbörjas nu.

Annons

Annons