Annons: Innehåll från EXECUTIVE PEOPLE

VD-utbildningar som ger ditt företag de bästa förutsättningarna för att öka i vinst

Utbildningsföretaget Executive People ligger bakom några av Sveriges mest framgångsrika företagsresor. Genom att specialisera sig på VD- och styrelseladamotsutbildningar har företaget snabbt fått hundratals karriärer att blomstra. Med möjlighet att anpassa utbildningen efter dina behov ger Executive People dig de verktyg du behöver för att bli den bästa på det du gör.

Executive People har sedan 2005 levererat utbildningar av hög kvalitet. Entreprenörerna och paret Gustaf och Charlotta Paulson tog över företaget sensommaren 2020 och har sedan dess arbetat med att utveckla och förfina programmen för att erbjuda kompetensutveckling i toppklass. Något av det första de ville förändra var tillgängligheten.

– När vi tog över bolaget ville vi ställa om det från bara fysiska utbildningar till utbildning via nätet. Det vi lärt oss är att det går alldeles utmärkt att utbilda online. Men vi har också längre utbildningar där man kan välja om man vill vara med fysiskt eller på distans, säger Gustaf Paulson, utbildnings- och försäljningschef på Executive People.

Anledningen kändes självklar för både Gustaf och Charlotta.

– Det underlättar enormt för våra kunder. Utbildningarna ska gå att applicera i vardagen, inte komplicera den. Är du till exempel ensamstående med barn, boendes i Skellefteå, blir det praktiskt taget omöjligt att ta sig till Stockholm för en dag. Vi har även haft en kund som valde att ta ett av kurstillfällena hemifrån Malmö då han skulle på konsert i Köpenhamn dagen efter. Att vi erbjuder skräddarsydda utbildningar på det sättet ger en ökad frihet som vi tror är nödvändig i dag, förklarar Gustaf Paulson.

Gustaf, sälj- och utbildningsansvarig på Executive People, har en bakgrund inom både försäkrings- och fastighetsvärlden och har gedigen kunskap inom VD- och styrelsearbete.

 

Nå dina mål med rätt verktyg

Executive People är ett av Sveriges största certifierade utbildningsföretag inom utbildningar riktade mot VD och styrelse och utbildar årligen hundratals VD, ledare och befattningshavare inom effektivt styrelsearbete och till rollen som VD. Företaget erbjuder även personer som arbetar i små och medelstora företag utbildningar inom ekonomi, VD-rollen, styrelsearbete, management och ledarskap.

Se vilken utbildning som passar dig!

– Utbildningarna är hands on. Vi ger dem verktyg för att bli en så bra VD som möjligt. Dessutom använder vi otroligt duktiga och kompetenta utbildningskonsulter med gott renommé som har en förmåga att välja nivå efter de kunder vi har. Det kan till exempel skilja sig en del vad en VD för ett mindre, nystartat, bolag behöver än för någon som jobbar inom ett stort och etablerat. Det är vår usp att kunna erbjuda den typen av spetskompetens och skräddarsydda lösningar med erfarna föreläsare i spetsen, säger Gustaf Paulson.

Charlotta kommer senast från bokförlag där hon arbetat som grafisk formgivare och är företagets VD. Med sin noggrannhet håller hon ordning och reda på företaget.

 

Skräddarsydd utbildning

Utbildningarna går att kombinera och justera utefter dina behov. VD-programmet är fem dagar, executive-programmet tio dagar och programmet för certifierad VD utförs på tjugo dagar.

– Vår typkund är väldigt kunnig inom den verksamhet som företaget bedriver, men behöver verktygen för hur man agerar som VD. Många saknar den formella kunskapen om vad det faktiskt innebär att vara VD. I rollen ska du även utveckla företaget och agera på de mål som styrelsen sätter på dig. För det behöver du ha en del andra kunskaper, bland annat behöver du kunna sätta dig in i ekonomin. Tittar man på vår längsta utbildning gäller flera av dagarna det ekonomiska. Vi guidar dig även genom det juridiska, arbetsmiljö och arbetssätt, marknadsföringsstrategier, ledarskap, affärs- och projektplanering och hur ni lyckas med era mål. Med en certifierad VD-utbildning från oss i ryggen ska du enkelt kunna använda de verktyg du fått för att just ditt företag ska växa. Det är vår målbild, att utbilda VD:s till den nivå att deras företag blir så framgångsrika som de kan bli, säger Gustaf Paulson.

Boka en skräddarsydd VD-utbildning här!

Annons