Vd-byte på LRF Konsult

Taggar i artikeln

LRF Konsult
Publicerad
Uppdaterad

Katarina Klingspor lämnar vd-stolen på LRF Konsult efter fem år. Hennes efterträdare blir Rickard Westlund som rekryterats från Swedbank.

Rakel Lennartsson

Katarina Klingspor, VD för LRF Konsult, har beslutat sig för att lämna sitt uppdrag. Rickard Westlund har rekryterats som hennes ersättare. Han tillträder under våren och Katarina Klingspor går då in som ledamot i LRF Konsultgruppens styrelse,

– Efter drygt fem fantastiska år med LRF Konsult har jag valt att lämna VD-posten. Nu har vi stängt ytterligare ett år med ett riktigt starkt rörelseresultat som jag är stolt över och jag har slutfört mitt uppdrag i att öka omsättningen och lönsamheten samt stärkt positionen inom den gröna näringen,  säger Katarina Klingspor, VD LRF Konsult i ett pressmeddelande.

2018 fick LRF Konsult ytterligare en ny huvudägare i Altor, utöver LRF.

Annons

Rickard Westlund kommer närmast från Swedbank där han är chef för privat- och företagsmarknad i Sverige där även bankens alla småföretagskunder samt skog- och lantbrukskunder ingår. I sitt ansvar har Rickard även ett nära samarbete med Swedbanks fastighetsförmedling.

– Jag är imponerad över hur välskött och framgångsrikt LRF Konsult är och ser mycket fram emot att fortsätta resan mot att bli Nordens bästa rådgivare till småföretagare, säger Rickard Westlund, tillträdande VD på LRF Konsult.

Annons