Uppgifter: Klarna nu live med Checkin.coms mjukvara

Taggar i artikeln

Checkin.com Klarna
Kristoffer Cassel, vd och medgrundare på Checkin.com Group.
Publicerad
Uppdaterad

Ett av världens ledande fintechbolag är nu live med Checkin.coms mjukvara. Samarbetet, som därmed är i en intäktsgenererande fas, innebär att kunden använder Checkin.coms mjukvara för att identifiera slutanvändare.

Realtid.se

Kunden, som enligt DI Digital är Klarna, hade 2022 150 miljoner aktiva konsumenter och över en halv miljon retailpartners globalt.

– Det känns grymt kul att den här kunden nu är live, förutom att deras produkter är i världsklass har de också på många sätt varit en förebild för oss som bolag. Vi vet sedan tidigare att den finansiella påverkan kunder av den här storleken har bör bedömas på längre sikt, men potentialen är såklart väldigt lovande. Att kunden nu börjat använda vår mjukvara mot sina slutanvändare är ett viktigt steg och vi hoppas utveckla samarbetet ytterligare framöver, kommenterar Kristoffer Cassel, vd och medgrundare på Checkin.com Group i en skriftlig kommentar.

Samarbetet innebär att kunden använder Checkin.coms mjukvara för att identifiera slutanvändare. Avtalet baseras på hanterade volymer av slutanvändare och innehåller därför inga minimi-volymer eller fasta åtaganden.

Annons

Annons