Annons

Annons

Brexit

När Realtid listar den gångna veckans tio mest lästa artiklar framträder en tydlig trend: Artiklar om fondbolag där det förekommer kontroverser lockar klart mest till läsning.

Theresa May förlorade till slut maktkampen i Tories och lämnar som partiledare och premiärminister på fredag. Det brittiska brexit-partiets enorma framgångar i Europaparlamentsvalet ökar risken för en hård brexit, skriver Realtids brexit-expert Rickard Ydrenäs.

Creades säljer drygt halva innehavet i Lindab, en lösning på handelssamtalen mellan USA och Kina är inte nära och ICA säljer hela innehav i Hemtex. Det är några av nyheterna i morgonsvepet på onsdagen

En uppgörelse om brexit är allt närmare, fortsatt strejk i SAS och nya styrelseledamöter i Humlegården Fastigheter. Det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna torsdagmorgon. 

Den akuta brexit-krisen är över, men frågan är långt ifrån löst. Kanske kan det sluta i en ny folkomröstning. Alla alternativ är på bordet och kan inte avskrivas. Det skriver Realtids brexitexpert, Rickard Ydrenäs.

Absolut inget har bestämts i det brittiska parlamentet och Aktiespararnas Joacim Olsson rasar mot Finansinspektionen. Det är några av nyheterna i tisdagsmorgonens nyhetssvep.

Analysföretaget Regi har via sin undersökning bland affärsjuridikkunder hittat den byrå som kunderna ser mest positivt på. Inköpschefsindex för den kinesiska industrin pekar uppåt och nyväl hägrar i Storbrittanien. Det är några av rubrikerna i morgonsvepet måndag.

Sidor