Annons

Annons

Brexit

Absolut inget har bestämts i det brittiska parlamentet och Aktiespararnas Joacim Olsson rasar mot Finansinspektionen. Det är några av nyheterna i tisdagsmorgonens nyhetssvep.

Analysföretaget Regi har via sin undersökning bland affärsjuridikkunder hittat den byrå som kunderna ser mest positivt på. Inköpschefsindex för den kinesiska industrin pekar uppåt och nyväl hägrar i Storbrittanien. Det är några av rubrikerna i morgonsvepet måndag.

UPPDATERAD: Trots stora försök att samla stöd för sitt avtal, blev det ett tredje nederlag för Mays brexitavtal.  Storbritannien är just nu på väg att lämna EU utan avtal 12 april, en så kallad hård brexit. – Mest sannolikt är uppskjutande med ett år, säger Realtids brexitexpert Rickard Ydrenäs.

Premiärminister Theresa May lyckades inte få över motståndare till hennes utträdesavtal till sin sida med ett erbjudande att avgå. Samtidigt lyckades parlamentet inte komma fram till ett alternativ. 

Labours Jeremy Corbyn  ser inte någon grund för en tredje omröstning om Mays brexitförslag i parlamentet.– Risken för en hård brexit ökar för varje dag och det är just nu det mest sannolika scenariet, säger Realtids brexitexpert Rickard Ydrenäs. 

Bryssel är BOB – Bored Of Brexit. Man är kort och gott less på att dag efter dag diskutera brexit med bångstyriga britter. Det skriver Realtids brexit-expert Rickard Ydrenäs från maktens korridorer i Bryssel.

Storbritanniens premiärminister Theresa May har i dag ansökt om en förlängning av brexit till 30 juni.

Förutom champagneprovningar har fastighetsbranschens företrädare i veckan gjort en rad affärer på den stora branschmässan Mipim 2019 i Cannes. David Dahlgren har precis startat nytt fastighetsbolag och åker hem med gott förvärv.

Sidor