Annons

Annons

Årets advokatbyrå 2018

Uppstickarbyrån Morris Law är den mest hållbara advokatbyrån, i klienternas ögon. Vd Martin Taranger ser hållbarhetspriset som en sporre att infria de förväntningar som finns.

Få branscher har så nöjda kunder som affärsjuristerna och advokatbyråerna. Men hur kommer digitaliseringen att förändra byråernas affärsmodell? Den frågan kommer Realtid att vrida och vända på under 2019.

Hamilton Advokatbyrå blev dubbelvinnare när Årets advokatbyrå korades i går. Managing Partner Emma Berglund berättar om byråns resa – från sammanslagningen med teamet från Ashurst i Stockholm till prestigepriset.

Förr sökte man sig till advokatyrket för att man inte ville ha någon chef. I dag vill de unga ha ett tydligt och samtidigt individanpassat ledarskap. Hur ska man lyckas med det? Realtid plockade upp tips från fyra starka branschprofiler.

Vinnarna i Årets Advokatbyrå är utsedda för 11:e året. Advokatbyrån Hamilton vinner kategorin ”Stora advokatbyråer” och delar även ”Stora klientpriset” med Lindahl. MarLaw vinner sin kategori för fjärde året och Morris Law vinner klienternas hållbarhetspris.

(Uppdaterad) I morgon avslöjas vinnarna av utmärkelsen Årets Advokatbyrå. Sammanlagt fem titlar delas ut och tre till fem byråer är nominerade i varje kategori.

Årets advokatbyrå delas ut i fem kategorier – bland annat en ny utmärkelse som rör advokatbyråns ansvarstagande inom frågor som jämställdhet, mångfald och "balans i livet". Realtid har listan över nominerade.