Finans Nyhet

Sisse Fjelsted Rasmussen och Anne-Sophie Lotgering till Conscias styrelse

Taggar i artikeln

Conscia Group
Sisse Fjelsted Rasmussen och Anne-Sophie Lotgering tillträdande ledamöter i Conscias styrelseSisse Fjelsted Rasmussen och Anne-Sophie Lotgering tillträdande ledamöter i Conscias styrelse
Sisse Fjelsted Rasmussen och Anne-Sophie Lotgering tillträdande ledamöter i Conscias styrelse. Foto: Conscia
Publicerad

Stark Groups nuvarande CFO Sisse Fjelsted Rasmussen och IT-veteranen Anne-Sophie Lotgering ansluter till Conscias styrelse.

Säkerhets- och IT-infrastrukturlösningsbolaget Conscia har rekryterat Sisse Fjelsted Rasmussen och Anne-Sophie Lotgering till sin styrelse. Det framgår av ett pressmeddelande. Båda har betydande erfarenhet inom teknik, IT samt om att driva internationell expansion.

Sisse Fjelsted Rasmussen är för närvarande CFO på Stark Group och styrelseledamot i Demant, AltaPay och Co-Ro. Hon har tidigare suttit i styrelsen för TV2, Inwido och Post Nord.

Anne-Sophie Lotgering är baserad i Belgien och för närvarande Chief Enterprise Market Officer på Proximus. Hon har dessförinnan haft ledande befattningar på Orange, Microsoft och i2 Technologies.

Annons

– Sisses och Anne-Sophies erfarenheter från att driva förändring och internationell expansion kommer att vara mycket värdefulla för Conscia när företaget fortsätter sin europeiska utvidgning. Jag ser fram emot att arbeta nära dem och resten av teamet för att stödja Conscia på vägen till nästa nivå. Samtidigt som företaget har vuxit enormt de senaste åren har vi precis kommit igång och ser spännande tider framöver, både på våra hemmamarknader och internationellt, säger Morten Hübbe, styrelseordförande i Conscia, i en skriftlig kommentar.

Annons