Pressmeddelande

KPMG och Lexicon startar KPMG University

Publicerad

Under våren 2017 inleds utbildningarna inom ramen för KPMG University. Det är en virtuell utbildningsplattform som Sveriges största privatägda utbildningsgrupp Lexicon tillsammans med KPMG tar fram för utbildningar där KPMG står för innehållet. Samarbetet erbjuder kurser till framförallt yrkesverksamma personer. Den långsiktiga ambitionen är också att i samarbete med universitet och högskolor utveckla kurser som ger högskolepoäng.

I dagsläget finns cirka 30 aktuella ämnen. De första utbildningarna lanseras i mars och kursutbudet utvecklas löpande.

”Fördelarna  är flera. Vi kommer kunna erbjuda en stor mängd utbildningar som skräddarsys till olika kunder. Vi kan nå ut till alla geografiska orter, flera kan gå utbildningar oftare och mera flexibelt i tid och inbesparingar kan göras i transport- och uppehållskostnader för kunderna.”säger KPMG:s skattespecialist Björn Johansson som är ansvarig för KPMG University.

”Det här är en spännande satsning där KPMG:s samlade kompetens kombineras med Lexicon-gruppens förmåga att utveckla och paketera marknadens mest moderna, professionella och träffsäkra utbildningslösningar. Ett samarbete vi är väldigt stolta över”, fortsätter Mats Johansson på Lexicon University. 

”Samarbetet med Lexicon innebär att vi kan fokusera på vår expertis och vår kunskap och tillsammans producera förstklassiga och moderna utbildningar”, konstaterar Björn Johansson.

Nyfiken på våra utbildningar? KPMG University finner du här.

För mer information, vänligen kontakta:
Björn Johansson, ansvarig för KPMG University, +46 8 723 61 34, bjorn.johansson@kpmg.se
Maria Bucher, presschef, 073 347 94 54 maria.bucher@kpmg.se,

Om KPMG
På KPMG arbetar vi tillsammans med våra kunder för att skapa trygghet och bidra i förändring. Vi drivs av att förmedla affärsmässiga insikter och erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 189 000 specialister i 155 länder. I Sverige har vi stark lokal förankring med 1 700 medarbetare på ett 50-tal orter.

Följ oss:
kpmg.se | LinkedIn | Twitter | Facebook

Annons