Finans Nyhet

Nordnets vd säljer aktier för 34,5 miljoner kronor

Taggar i artikeln

bank Lars-Åke Norling Nordnet
Lars-Åke Norling, vd och koncernchef, Nordnet.
Publicerad
Uppdaterad

Nätmäklaren Nordnets vd Lars-Åke Norling har idag den 6 maj sålt 175 000 aktier i bolaget till ett pris om 197 kronor per aktie, en affär på 34,5 miljoner kronor. Efter försäljningen äger Norling drygt 1,5 miljoner aktier i Nordnet.

Finwire

–Jag har valt att sälja en del av mitt aktieinnehav i Nordnet. Försäljningen har gjorts av privatekonomiska skäl. Jag har ett substantiellt aktieägande kvar i bolaget, och mitt engagemang i Nordnet och min tro på vår potential att fortsätta växa på den nordiska sparmarknaden är oförändrat starka, säger Lars-Åke Norling, vd på Nordnet i en presskommentar.

Transaktionen kommer att insynsrapporteras till Finansinspektionen enligt gällande regler.

Annons