Advokat till Engström & Hellman Advokatbyrå

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Söker du nya utmaningar som advokat? Vill du arbeta på en advokatbyrå som satsar på dig och din utveckling samt lever upp till viktiga värderingar som goda arbetsvillkor, hållbar utveckling och aktivt samhällsengagemang?

Då har du nu möjligheten att använda din fulla potential tillsammans med dina kollegor för att skapa än bättre affärer för advokatbyråns klienter!

Om verksamheten

Engström & Hellman Advokatbyrå grundades 2009 i Göteborg. Byrån har sedan starten växt och har utsetts till Gasellföretag tre år i rad och har i år fått utmärkelsen Mästargasell. Idag är byrån Sveriges 50:e största advokatbyrå och består av totalt 25 medarbetare på kontoren i Göteborg och Stockholm. Byrån fortsätter att växa och vi söker nu en advokat med placering i Göteborg eller Stockholm för att förstärka vårt erbjudande inom affärsjuridik och/eller fastighets- och hyresrätt.

Engström & Hellman specialiserar sig främst på fastighets- och hyresjuridik, kredit- och inkassojuridik samt allmän affärsjuridik. Vi är också en processtung byrå med fokus på processrätt och tvistlösning såväl inom som utom våra övriga specialiteter.

På Engström & Hellman Advokatbyrå är det viktigt med goda arbetsvillkor och byrån var en av de första advokatbyråerna i Sverige att teckna kollektivavtal, vilket garanterar såväl schysta arbetstider som bra arbetsvillkor i övrigt. Advokatbyrån är även som första advokatbyrå i Sverige HBTQi-certifierad.

Läs gärna mer på https://www.engstromhellman.se/

Vem är du?

Vi söker främst dig som är advokat sedan något eller några år tillbaka och som har erfarenhet av att arbeta självständigt i dina ärenden samt som har egna klientrelationer och brinner för såväl det juridiska hantverket som för att arbeta med att aktivera och bibehålla klientrelationer. Troligen beskriver du dig själv som generalist inom affärsjuridik och/eller fastighets- och hyresrätt. Erfarenhet av processer från allmän domstol är självklart, och erfarenheter från hyresnämnd eller skiljeprocesser meriterande. Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift. Motsvarande kunskaper i engelska är meriterande.

Som person är du nyfiken och ansvarstagande med en vilja att utvecklas. Du är vidare en god relationsbyggare som tycker om att ackvirera nya klienter till byrån och att maximera kundnyttan med tydlig affärsmässig rådgivning. På sikt ser du dig som en person som successivt vill ta ett allt större ansvar för byråns utveckling och ledning.

Du erbjuds

Vi erbjuder en stimulerande miljö i trevliga och centralt belägna lokaler i Göteborg eller Stockholm. Hos oss kommer du erbjudas ett självständigt arbete i nära samarbete med andra seniora och kompetenta jurister. Beroende på din senioritet kan du också erbjudas att bli mentor eller handledare för yngre kollegor.

Vi tror att din personliga utveckling och kompetens är den viktigaste faktorn för att vi tillsammans ska kunna växa. Vi kommer därför tillsammans att arbeta med löpande utbildning, coachning och utvecklingsplaner för att du ska kunna tillvarata din fulla potential.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Engström & Hellman Advokatbyrå med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se, så att du inte missar din chans. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Bouvin på telefonnummer 076-002 69 22 alternativt maria.bouvin@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Lediga jobb

Sharp Recruitment & Consultants

Head of Legal to NCC Industry

Solna, Oslo
|
Sista ansökningsdag 2024-01-08
Jurek

Bolagsjurist till SSAB

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
von Feilitzen & Partners

Använd dina färdigheter för att bekämpa cancer! Vi söker nu nästa stjärna till vårt starka juristteam.

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-22
Jurek

Group Legal & Compliance Counsel till Elof Hansson Group

Göteborg
|
Sista ansökningsdag 2024-01-06
Jurek

Nordic Legal & Compliance Manager at Chiesi Pharma

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Sharp Recruitment & Consultants

Operations Manager till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-01-04
Jurek

Group Compliance Manager to Alfa Laval Group

Lund
|
Sista ansökningsdag 2023-01-01
von Feilitzen & Partners

Bolagsjurist till ikoniskt svenskt varumärke, Stockholm

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sharp

Legal Counsel till Välinge Innovation

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24
Sharp

Compliance Manager till Nordic Guarantee

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2023-12-24

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons