Karriär & ledarskapNyhet

Pernilla Walfridsson ny CFO på Clas Ohlson

Publicerad

Pernilla Walfridsson har utsetts till ny ekonomi- och finansdirektör, CFO, på Clas Ohlson. Hon tar samtidigt plats i Clas Ohlsons koncernledning.

Pernilla Walfridsson kommer närmast från en roll som CFO för Nobina AB. Hon har tidigare haft motsvarande uppdrag på Byggmax AB. Hon har även erfarenhet från flera andra ledande operativa befattningar samt styrelseuppdrag i bland annat CTEK AB och NetOnNet AB. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Det känns fantastiskt bra att knyta Pernilla Walfridsson till vårt redan starka team i koncernledningen. Med Pernilla får vi en erfaren ledare med strategisk höjd och god förståelse för branschen såväl som erfarenhet av att verka i en noterad miljö. Jag ser mycket fram emot att börja arbeta tillsammans, säger Kristofer Tonström, vd och koncernchef Clas Ohlson.

– Jag är väldigt stolt över att anta rollen som ekonomi- och finanschef på Clas Ohlson. Jag lockas av företagskulturen, av bolagets starka position på marknaden och av att få vara en del av resan att utveckla Clas Ohlson vidare i en tid då detaljhandeln genomgår stora förändringar, säger Pernilla Walfridsson i en kommentar i pressmeddelandet.

Annons
Annons