Karriär & ledarskapNyhet

Pernilla Nyrensten slutar som vd för Revolution Race

Pernilla Nyrensten. Foto: TT
Publicerad
Uppdaterad

Pernilla Nyrensten, som idag är vd, har på egen begäran meddelat sin avsikt att lämna vd-posten. Pernilla Nyrensten kommer att fortsätta som aktiv styrelseledamot med särskilt fokus på varumärket och försäljning.

Realtid.se

En process för att hitta en ny vd kommer att starta omedelbart och under tiden kommer den nuvarande styrelseordföranden, Paul Fischbein, att kliva in som tillförordnad vd, med verkan från och med den 16 augusti 2022.

–Att under nio år bygga det här företaget från grunden har fått mig att lägga många andra prioriteringar åt sidan och den senaste tiden har jag funderat på vad som är rätt för mig på lång sikt. Vi har passerat många milstolpar under den här perioden, inte minst förra årets notering. Det har varit fantastiskt att bygga Revolution Race tillsammans med Niclas, med det sagt; idag är vi inte längre ett bolag som är beroende av någon enskild anställd. Idag har vi många medarbetare som hjälper att skapa något riktigt unikt för våra kunder. Nu ser jag fram emot att fortsätta aktivt stödja RevolutionRace som en del av styrelsen med extra fokus på att bygga varumärket Revolution Race och försäljning, säger Pernilla Nyrensten i en skriftlig kommentar.

I samband med ändringarna, kommer Paul Fischbein att lämna posten som styrelseordförande och ledamot i valberedningen men kvarstår som styrelseledamot. Styrelsen har utsett Andreas Källström Säfweräng till tillförordnad styrelseordförande fram till årsstämman i november 2022 och ersätter därmed även Paul Fischbein som ledamot i valberedningen.

Annons

 

Annons