Karriär & ledarskapNyhet

Ny vd på Rocker

Rocker, ny vdRocker, ny vd
Jonas Hultin.
Publicerad
Uppdaterad

Jonas Hultin blir ordinarie vd för bankutmanaren Rocker. Jonas som var med och grundade Rocker 2016 har sedan starten haft olika ledande positioner inom bolaget. 

Realtid.se

– Det känns väldigt bra att utse Jonas som långsiktig vd för Rocker. Han är en uppskattad, tydlig och inspirerande ledare bland medarbetare och har varit ansvarig för både tech och produkt. Styrelsen är övertygad om att han kommer att kunna utveckla Rocker vidare i den expansiva fas bolaget befinner sig i. Starten på 2022 har varit oerhört stark och vi avslutade nyligen en emissionsrunda där bolaget värderades till 2 miljarder, säger Dennis Ahlsén, grundare och styrelseordförande i en skriftlig kommentar.

I oktober gick Rocker ut med att de skulle till börsen. Börsnoteringen ställdes dock in bara någon dag innan det skulle ringas i klockan. I mitten av februari blev det klart att bolagets vd sedan hösten 2020,  Hanna Neidenmark skulle lämna sin post.

Jonas Hultin är utbildad i finansiell ekonomi och har över 15 års erfarenhet från finansbranschen, bland annat som produktchef på Ikanobank. Innan starten av Rocker var han även med tidigt och byggde  Lendo. 

Annons

Sedan Rocker lanserade sin helt nya app i april 2021 har insättningarna på Rockerkortet vuxit med drygt 300 procent och antalet kunder ökat med närmare 60 procent.

Frida Bexelius, som varit tf vd sedan Hanna Neidenmark klev av, utses till COO och CFO för hela Rocker-gruppen. 

 

Annons
Annons