Levlers vd nu också vd för Aktieinvest

Taggar i artikeln

Aktieinvest Levler
Louise Hagsten.
Publicerad
Uppdaterad

I februari kommunicerades att Söderberg & Partners förvärvade Aktieinvest av Pareto Securities. Nu har Louise Hagsten utnämnts som ny vd för Aktieinvest.

Realtid.se

Försäljningen av Aktieinvest till Söderberg & Partners godkändes av Finansinspektionen i juni och nu tillträder Louise Hagsten, nuvarande vd på sparplattformen Levler, som även den ägs av Söderberg & Partners. Det framgår av ett pressmeddelande.

–Jag ser fram emot att ta mig an uppgiften att leda Aktieinvest framåt med Söderberg & Partners som ny ägare. Jag har i drygt två års tid arbetat med Sveriges nya sparplattform Levler och att nu även ta sig an Sveriges äldsta nätmäklare och staka ut den fortsatta vägen i ett nytt sammanhang känns väldigt spännande, säger Louise Hagsten, tillträdande vd på Aktieinvest i en skriftlig kommentar.

Louise Hagsten har tidigare bland annat varit marknadschef på Söderberg & Partners men har även en bakgrund från Skandia.

Annons

–Den främsta uppgiften för Louise som ny vd är att integrera verksamheten på Söderberg & Partners men även att hitta synergier mellan Aktieinvest och Levler. Tillsammans med medarbetarna på Aktieinvest kommer hon under hösten börja arbetet med nästa steg för bolaget, säger Joakim Bornold, styrelseordförande för Aktieinvest och Levler, i sin presskommentar.

Dan Johnson som varit vd på Aktieinvest sedan 2019 har tackat ja till en ledande roll inom Söderberg & Partners.

Louise Hagsten tillträder sin roll den 11 september.

Annons

Annons