Lennart Sparud ny finanschef för Thunderful Group

Taggar i artikeln

Lennart Sparud Thunderful Group
Publicerad
Uppdaterad

Lennart Sparud har rekryterats som ny finanschef för göteborgsbaserade gamingbolaget Thunderful Group. Han har bland annat många års erfarenhet som CFO på börsnoterade Hexatronic Group.

Annelie Sandström

Lennart Sparud efterträder Anders Maiqvist, som framöver kommer att fokusera på bolagets förvärvsprocesser. Det framgår av ett pressmeddelande.

Lennart Sparud är en rutinerad börs-CFO som bland annat varit högst delaktig i arbetet med att ta Hexatronic Group från First North till Nasdaq Mid Cap. Thunderful Group är i början av sin tillväxtresa och räknar med att dra nytta av hans erfarenheter.

– Lennart ansluter till oss med lång och gedigen erfarenhet av att driva noterade tillväxtbolag, säger Thunderful Groups VD Brjánn Sigurgeirsson i en kommentar.

Annons

Han konstaterar att Thunderful Group har växt kraftigt under de senaste åren och att bolaget har en spännande resa framför sig.

– Under året som gått har vi konsekvent förstärkt på ledande positioner i bolaget, och vår nye CFO är ytterligare ett exempel på hur vi bygger för framtiden, säger Brjánn Sigurgeirsson pressmeddelandet.

Annons