Finans Nyhet

KPMG rankas som bästa rådgivare i Norden

Publicerad
Uppdaterad

Undersökningen ”Perceptions of Consulting in the Nordics in 2020” från Source Global Research rankar KPMG som Nordens bästa rådgivare.

Olof Ehrs

Enligt den nya rapporten ”Perceptions of Consulting in the Nordics in 2020” från Source Global Research koras revisions- och rådgivningsjätten KPMG till Nordens bästa rådgivare sett till övergripande värdeskapande.

– Jag är stolt och glad över att både kunder och potentiella kunder har samma uppfattning som jag har av våra 500 fantastiska konsulter. Med det här förtroendet är jag säker på att vi kan göra skillnad och hjälpa näringslivet och samhället att hantera krisen vi är inne i på bästa möjliga sätt, säger Jan Forsell, chef för rådgivningsverksamheten inom KPMG Sverige, i en kommentar.

Studien baseras på svar från 819 seniora chefer i Norden, vilka representerar olika roller och branscher med den gemensamma nämnaren att samtliga ansvarat för investeringar i konsulttjänster det senaste året.

Annons

– Vi ser detta som ett kvitto på att vår strategi att kombinera specialister med transformationskonsulter är något som uppskattas, oavsett om det handlar om mer traditionella regelverksfrågor, den högaktuella effektiviseringsfrågan, affärsstrategi eller AI-expertis. Det här motiverar oss till att bli ännu bättre och skapa ännu mer värde tillsammans med våra kunder, säger Jan Forsell.

Annons