Juridik

Affärsjurist startar förhandlingspodd

Advokaten Carl Fhager har arbetat med förhandlingar under halva sitt liv. De erfarenheterna kommer väl till pass när han som första affärsjurist startar en förhandlingspodd.

Uppdaterad 2016-04-13
Publicerad 2016-04-13

Carl Fhager arbetar till vardags på MAQS Advokatbyrå med inriktning på alla former av kommersiella avtal. Nu kan han även addera poddprogramledare till sitt visitkort.

– Jag har arbetat halva mitt liv med förhandlingar och det är ett ämne som det finns oändliga infallsvinklar på. I Förhandlingspodden fördjupar vi oss i förhandlingar med utgångspunkt i gästernas konkreta case och vi kommer bakom kulisserna på spännande affärer, säger han.

Första avsnittet, som precis haft premiär, gästades av Tobias Hysén. Det handlar om konsten att förhandla genom att vara tyst och hur detta tog Hysén från Shanghai tillbaka hem till Göteborg.

Ett nytt avsnitt kommer varje vecka.

– Jag ser att podden kan tilltala en bred målgrupp. Att bli en bättre förhandlare är något som står högt på mångas önskelista oavsett om det handlar om miljonkontrakt på arbetet eller att få tonåringen att göra sina läxor, säger Carl Fhager.

Platsannonser

Logga in