Annons

Annons

Karnov Group har tillsatt Sverigechef

Karnov Group har utsett Olov Sundström som ansvarig för den svenska verksamheten. Olov Sundström har varit på Norstedts Juridik sen 2005.

För ett år sedan, i januari 2018, slutförde Karnov Group förvärvet av Norstedts Juridik. Tillsammans har bolagen runt 35 000 dagliga användare av sina informationstjänster på det juridiska området.

Nu har gruppen utsett Olov Sundström som ansvarig för den svenska verksamheten. Han kommer att leda bolagets kombinerade svenska juridiska informationsverksamhet, som innefattar Karnov Group Sverige och Norstedts Juridik.

Olov Sundström har mer än 30 års erfarenhet från informationsbranschen för juridik, och har tidigare varit vd för såväl Norstedts Juridik som Wolters Kluwer Skandinavien. Olov har varit anställd på Norstedts Juridik sedan 2005, och tillträdde sin nya position den 1 januari 2019. Olov Sundström ingår även i Karnov Groups koncernledning.

Annons

Annons

Flemming Breinholt, VD och koncernchef för Karnov Group kommenterar: 

– Utnämningen är ett naturligt och viktigt steg i vår integration av Norstedts Juridik. Vi är på god väg att kunna presentera ett gemensamt och mer komplett erbjudande till den svenska marknaden, och utnämningen är helt i linje med denna ambition.

– Jag ser fram emot att få leda den svenska verksamheten, där ett starkt arv från Norstedts Juridik kombineras med den innovativa styrkan hos Karnov Group, med målsättningen att erbjuda befintliga och nya kunder bästa tänkbara innehåll, säger Olov Sundström, ansvarig för Karnov Group Sverige.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons