Industrifonden rekryterar från Volvo Cars och Ericsson

Taggar i artikeln

Industrifonden
Mala Valroy och Karolina Bjurehed. Montage. Foton: Linkedin.
Publicerad
Uppdaterad

Industrifonden stärker teamet med fyra nyrekryteringar; Karolina Bjurehed från Volvo Cars Technology Fund, Mala Valroy från Ericsson ONE samt talangerna Clara Norgren och Sara Jawal som börjar som analytiker.

Rikard Jansson

Karolina Bjurehed ansluter som Investment Director på Industifonden med inriktning på Transformative Tech. Hon har värvats från Volvo Cars Technology Fund med mer än 10 års erfarenhet från fordonsindustrin i olika roller.

Mala Valroy börjar som Investment Manager med inriktning på Deep Tech och kommer närmast från Ericsson ONE där hon arbetade med att scouta och skala deeptech kopplat till ICT-branschen med fokus på Europa och EMEA-regionen.

Industrifonden stärker även upp på med två analytiker, Clara Norgren och Sara Jawal. Clara kommer att fokusera på Transformative Tech och har en kandidatexamen i industriell ekonomi, med inriktning mot datateknik, från KTH och en kandidatexamen i företagsekonomi från Lunds universitet. Sara Jawad ansluter till Life Science teamet och kommer närmast från AstraZeneca och har en magisterexamen i kemiteknik från KTH.

Annons

Annons