Karriär & ledarskapNyhet

Max Matthiessen värvar från Moderaterna

Hanna Ericsson
Publicerad
Uppdaterad

Hanna Ericsson har anställts som ny pressansvarig på Max Matthiessen.

Som pressansvarig kommer Hanna Ericsson ansvara för att leda, samordna och utveckla Max Matthiessens pressarbete och mediarelationer. Max Matthiessen står inför en omfattande tillväxtsresa tillsammans med Nordic Capital som ägare. Ambitionen de kommande åren är att växa och öka synligheten. Hanna Ericsson värvas till bolaget för att ökad det mediala genomslaget, enligt ett pressmeddelande.

Hanna Ericsson kommer närmast från en tjänst som produktionsansvarig hos Moderaterna. Där har hon arbetat med partiets kommersiella kampanjer och andra större produktioner. Hon har även arbetat som politisk kommunikatör i partiledarstaben hos Moderaterna.

Hanna Ericsson har en master i Political Science från Columbia University i USA och har även studerat på LSE, London School of Economics, framgår av pressmeddelandet.

Annons

– Det ska bli väldigt roligt och utmanande att få bli en del av Max Matthiessens kommunikationsavdelning. Min erfarenhet är att engagemang i arbetet smittar av sig och skapar god stämning. Tillsammans ska vi arbeta för att nå ut medialt och för att stärka Max Matthiessens varumärke, kommenterar Hanna Ericsson den nya tjänsten.

Annons