Han tar över som ny vd för Investor

Taggar i artikeln

Investor
Christian Cederholm. Foto: InvestorChristian Cederholm. Foto: Investor
Christian Cederholm.
Publicerad
Uppdaterad

Investmentbolaget Investors styrelse har utsett Christian Cederholm ny vd för bolaget från årsstämman. Christian Cederholm har varit anställd på Investor sedan 2001 och är för närvarande chef för Patricia Industries.

Realtid.se

Christian Cederholm efterträder Johan Forssell som i oktober meddelade att han skulle lämna vd-rollen, vilket Realtid tidigare rapporterat om. Johan Forssell kommer övergå till en konsultroll.

Christian Cederholm har varit anställd på Investor sedan 2001. Han är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm och sitter i styrelserna för Hi3G Scandinavia och Mölnlycke.

I sin nya roll kommer Johan Forssell att, genom ett konsultavtal, knytas till Investor som industriell rådgivare med särskilt fokus på industribolag. Han kommer att arbeta med styrelseuppdrag och även samarbeta med Investors business team i enlighet med Investors ägarmodell.

Annons

Vi anser att Christian har den rätta bakgrunden, drivet och beslutsamheten för att ta Investor vidare. Han har även en god investeringsförmåga och ett djupt intresse av att framtidssäkra Investor och våra bolag”, säger Jacob Wallenberg, styrelseordförande för Investor, i ett pressmeddelande.

Annons