Karriär & ledarskapNyhet

GP Bullhound söker 50 specialister till Malaga

–Nu vill vi hjälpa teknikledare att bygga en bättre framtid och sätta avtryck inom techbranschen med vår nya hubb i Malaga, säger Chief Strategy Officer Jaime Moreno.
Publicerad
Uppdaterad

GP Bullhound ska öppna en techhubb i Malaga. Nu söker man 50 specialister inom programmering, dataanalys och design. Rekrytering kommer att ske av kandidater från hela världen.

Annelie Sandström

GP Bullhound är, tillsammans med Google, Vodafone och Citi, bland de första som har meddelat att de har specialiserade hubbar i Malaga, och kommer att dra nytta av Malagas nätverk av skolor för design, datavetenskap och programmering. Det framgår av ett pressmeddelande.

Inledningsvis söker GP Bullhound upp till 50 specialister till den nya kontoret för att möta efterfrågan internt och från portföljbolagen. Det kan också bli aktuellt att utvidga Bullhub-formatet till andra marknader.

GP Bullhound är en rådgivare och investerare inom tech, som erbjuder råd och kapital till entreprenörer och företagsgrundare. Bolaget har ett globalt team på över 180 personer som finns i tolv kontor på tre kontinenter.

Annons

–Under våra mer än 20 år på teknikscenen har vi gett råd och investerat i några av de mest visionära entreprenörerna runt om i världen, framgångsrika företag som Spotify, Klarna, Patreon, Slack och Revolut, för att bara nämna några. Nu vill vi hjälpa teknikledare att bygga en bättre framtid och sätta avtryck inom techbranschen med vår nya hubb i Malaga, säger Chief Strategy Officer Jaime Moreno, i en skriftlig kommentar.

Spanien är en marknad för snabbväxande företag och innovation, som genererade sex nya enhörningsföretag under det senaste året och bidrog med totalt 8,7 miljarder dollar till Europas tekniska ekosystem, enligt GP Bullhounds senaste rapport: Titans of Tech 2022. Marknaden såg 15 kapitalanskaffningsrundor som var större än 50 miljoner dollar under 2021 och första kvartalet 2022, vilket genererade ett totalt värde på 2,4 miljarder dollar.

 

Annons
Annons