Finans Nyhet

Fylgia plockar advokat från Setterwalls

Taggar i artikeln

Fylgia Setterwalls
Mathias Winge, ny partner på advokatfirman Fylgia.Mathias Winge, ny partner på advokatfirman Fylgia.
Mathias Winge, ny partner på advokatfirman Fylgia.
Publicerad

Mathias Winge går in som ny delägare i advokatfirman Fylgia.

Advokatbyrån Fylgia rekryterar Mathias Winge som ny delägare och advokat. Han kommer senast från Setterwalls där han arbetat som partner och advokat inom obeståndsrätt de senaste sex åren. 

– Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med det starka teamet inom obestånd och rekonstruktion på Fylgia. Fylgia har alltid funnits med bland de främsta byråerna och jag gillar deras byråkultur varför det kändes naturligt att bli en del av denna, säger Mathias Winge, i en kommentar. 

Mathias Winge är specialiserad som konkursförvaltare med inriktning mot borgenärs-, rekonstruktions- och insolvensrättsliga frågor. Han har en omfattande erfarenhet som rådgivare till ägare, banker och andra borgenärer inom insolventa koncerner i samband med turn-arounds och utomrättsliga rekonstruktioner samt som borgenärsrådgivare i företagsrekonstruktioner. Mathias är ordförande för Rekonstruktör- & Konkursförvaltarkollegiet (REKON) i Stockholm.

Annons

– Det är med stor glädje vi hälsar Mathias Winge som ny delägare till Fylgia och i och med hans gedigna erfarenhet inom obestånd växer Fylgia och tar större plats och förstärker sin position inom obeståndsjuridiken, säger Anders Aspegren, managing partner på Fylgia, i en kommentar.

Annons