Fullbokad resa till Kroatien för Nyfikna Investerare

Taggar i artikeln

Nyfikna Investerare
”Jag älskar att resa och det har sedan länge varit en dröm att få arrangera utbildningsresor”, säger säger Joanna Törngren Redebrant, Founder & Community Curator Nyfikna Investerare Group. Foto: Privat
Publicerad
Uppdaterad

På onsdag nästa vecka åker Nyfikna Investerare till Kroatien och genomför sin allra första utbildningsresa om investeringar i annorlunda tillgångsslag. ”Lär dig investera i charterbåtar i Medelhavet” är temat för första resan.

Realtid.se

Joanna Törngren Redebrant, Founder & Community Curator Nyfikna Investerare Group, brinner för att skapa värde, inte bara i portföljen och affärer – utan framför allt mellan människor.

Vems idé var det?
– Det var min idé så jag kontaktade Einar Halldin som är grundare och vd på More Sailing. Einar tyckte det var superkul och sa ja, sen spånade vi fram upplägget tillsammans med våra team. Jag älskar att resa och det har sedan länge varit en dröm att få arrangera utbildningsresor. Att byta miljö skapar så mycket energi, kreativitet och nya idéer – förutom att vi lär oss massa bra grejer och får vänner för livet så klart, säger Joanna Törngren Redebrant.

När åker ni och hur länge är ni borta?
– Vi åker på onsdag den 16 augusti och är borta till lördag den 19 augusti.

Annons

Resan är fullbokad, vad betyder det i antal?
– I dagsläget är vi 18 passagerare plus fyra personal på tre båtar.

Vad kostar resan?
– Cirka 30 000 kronor.

Hur ser programmet ut?
– Vi är borta knappt fyra dygn, varav två dagar i stort sett försvinner till resa. Det blir två dagars aktiv segling och utbildningen vävs in naturligt alla dagar. Vi kommer att mixa utbildningspass med diskussioner och rundabordsamtal på båtarna och vid måltiderna. Jag har arrangerat många utbildningar, men aldrig på segelbåtar så det ska bli skoj med en ny erfarenhet.

Annons

– Tidigt på lördag reser vi hem igen, förhoppningsvis med massa ny kunskap, minnen för livet, härliga kontakter, lite solbränna och kanske rent utav en båt i portföljen?

Planerar ni några fler resor?
– Ja, vi planerar att lansera fler utbildningsresor och seglingen med fokus på investeringar i båtar ska bli ett återkommande inslag varje sommar, säger Joanna Törngren Redebrant.

 

Annons

 

Annons