Fördubblade omsättningen tack vare kungligt mentorskap

Taggar i artikeln

EYOYSverige
Publicerad
Uppdaterad

Johanna Grimståhl från Brightnest Group lyckades mer än fördubbla omsättningen för Brightnest Group. Hemligheten? En stark drivkraft att komma med i ett kungligt mentorskapsprogram. Nu har Johanna Grimståhl prisats i regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year.

Anders Frick

Johanna Grimståhl från Brightnest Group ville väldigt gärna komma med i mentorskapsprogrammet Prins Daniels Fellowship. Programmets krav var att hennes bolag skulle omsätta minst 50 miljoner kronor – vilket var mer än en fördubbling från vad Brightnest Group omsatte för tre år sedan. Men nu är målet uppnått och hon omsätter mer än så – något som givit både en plats i mentorskapsprogrammet och utmärkelsen Entrepreneurial Winning Women i den norra regionfinalen av EY Entrepreneur Of The Year 2023.

Juryns motivering: ”Med ett involverande ledarskap och ett tydligt affärstänk har årets vinnare av Entrepreneurial Winning Women lyckats skapa ett vinnande koncept i företagets arbete, med att skapa en ljusare framtid utifrån tid och talang. Hon har genom kungligt mentorskap utvecklat både det egna och företagets ledarskap och därigenom fördubblat omsättningen under de två senaste åren.”

Annons

RealtidTV var på plats och intervjuade Johanna Grimståhl – se intervjun här!

Läs även övriga artiklar från regionfinalen i EY Entrepreneur Of The Year i Sundsvall:

Annons