Ekobrottsmyndighetens generaldirektör lämnar

Ekobrottsmyndighetens generaldirektör Monica Rodrigo. Foto: TT
Publicerad
Uppdaterad

Ekobrottsmyndighetens generaldirektör Monica Rodrigo kommer avsluta sitt uppdrag i februari.

Finwire

Ekobrottsmyndighetens generaldirektör Monica Rodrigo kommer lämna sin tjänst i februari nästa år, framgår det av ett pressmeddelande. 

– Jag har gett regeringen besked att jag vill avsluta mitt förordnande som generaldirektör när det löper ut nästa år. Anledningen är att jag vill hinna göra något annat innan jag går i pension. Regeringen och jag är överens i frågan, säger Monica Rodrigo.

Rodrigo har varit på myndigheten i tretton år, varav de senaste sex som generaldirektör. 

Annons

Hon kommer vara kvar på sin tjänst fram tills att en ersättare har hittats.

Annons