Karriär & ledarskapNyhet

Cecilia de Leeuw ny vd för C-Rad

Cecilia de Leeuw är ny vd för medicinteknikbolaget C-Rad. Foto: Linkedin
Publicerad
Uppdaterad

Cecilia de Leeuw har utsetts till ny vd för medicinteknikbolaget C-Rad. Hon efterträder Tim Thurn som lämnar rollen efter nästan tio år som vd.

Finwire

Under Tim Thurns ledarskap kommersialiserades C-Rad framgångsrikt från ett tekniskt utvecklingsbolag till en global ledande aktör inom effektiv och säker avancerad cancervård. Med Cecilia de Leeuws omfattande internationella erfarenhet är C-Rad redo för nästa tillväxtfas med mycket konkurrenskraftiga lösningar, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Cecilia de Leeuw har en gedigen internationell erfarenhet från ledarskap, kommersialisering och att driva organisationsutveckling. Hon har en Master i industriell ekonomi från Linköpings universitet och startade sin karriär på Ericsson 1995. Cecilia de Leeuw hade ett flertal ledande roller internationellt och i Sverige från 1995-2017. Hon kommer närmast från Tietoevry Transform som vice vd och affärsansvarig för telekom och konsument. I tillägg är hon sedan 2019 styrelseledamot i Kambi, och sedan 2022 i Net Insight.

Styrelsen har kommit överens med Tim Thurn att han kvarstår som vd fram till den 21 december 2022. Tim erhåller därefter ett avgångsvederlag motsvarande 9 månadslöner.

Annons
Annons