Realtid

Ulriksdal tar över Djursholm

administrator
administrator
Uppdaterad: 24 mars 2010Publicerad: 24 mars 2010

Krögaren Gunnar Ström expanderar österut. Slår upp portarna 19 april.

ANNONS
ANNONS

Mest läst i kategorin

Anrika Ulriksdals wärdshus har i tio år framgångsrikt drivits av krögarparet Katarina och Gunnar Ström.

Verksamheten går med plus, även om marginalen ligger på blygsamma fem procent. Förra året uppgick omsättningen till cirka 28 miljoner kronor, med en vinst på 1,5 miljoner.

Ström, som har en bakgrund på bland annat Eriks, tänker nu investera sig ur restaurangbranschens stålbad.

Den 1 april tar han över Djursholms värdshus från Bettina Stockselius och Tony Frank, som omsatt 5-6 miljoner kronor årligen. Verksamheten har gått med förlust och priset är hemligt.

– Ja, vi vill skapa en lillebror till ”Ulrik” och tycker att verksamheterna passar bra ihop, säger Gunnar Ström, till Realtid.se.

Djursholms Värdshus, byggt 1969, ska bli en modernare upplaga av Ulriksdal.

– Vi ska luta oss på lunchserveringen, kompletterat med catering och en festvåning som tar 150 gäster.

Johannes Stålhammar, idag kökschef på Ulriksdals, blir nya platschef på Djursholms.

ANNONS

Nu väntar två veckors upprustning, med nya möbler. Portarna slås upp måndagen den 19 april.

Läs mer från Realtid - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt:
ANNONS
Jämför courtage

Compricer är Sveriges största jämförelsetjänst för privatekonomi. Klicka här för att jämföra courtage.

Jämför här
ANNONS
Spela klippet

Framtidens äldreboenden: Teknik, trygghet och trivsel

Äldreboenden och andra omsorgsfastigheter kommer att spela en allt större roll inom både samhällsstrukturen och fastighetsmarknaden. Med en snabbt åldrande befolkning ökar behovet av innovativa lösningar som möter de komplexa krav som dagens vård och omsorg ställer. Utformningen av framtidens äldreboenden handlar inte bara om praktiska funktioner utan också om att skapa miljöer som främjar […]