Karriär & ledarskapNyhet

Ari Mäkelä till BNP Paribas

Ari Mäkelä ansluter till BNP Paribas i rollen som vice ordförande för Investment Banking & Industrals i Norden. Foto: Linkedin
Publicerad

Ari Mäkelä har utsetts till vice ordförande för Investment Banking & Industrials i Norden på BNP Paribas. Han kommer att vara baserad i Stockholm och Helsingfors och tillträder i september.

Annelie Sandström

Ari Mäkelä är välkänd inom Investment Banking i Norden och har en rad betydande transaktioner bakom sig inom flera olika sektioner. Han började sin karriär på McKinsey och har arbetat för flera ledande investmentbanker sedan dess. Han har arbetat med Investment Banking i Norden med fokus på Finland i över 20 år. Det framgår av ett pressmeddelande.

– BNP Paribas position som en global europeisk bank är mer relevant än någonsin. Kunder letar i allt högre utsträckning efter en långsiktig bank med djup kunskap om de lokala marknaderna, global närvaro och ett heltäckande tjänsteutbud. Jag är imponerad över BNP Paribas momentum och ser fram emot att bli en del av teamet med så höga tillväxtambitioner, säger Ari Mäkelä.

 

Annons
Annons