Storytel ingår partnerskap med danska CBB Mobil

Publicerad

Ljudboksspecialisten Storytel har ingått ett strategiskt partnerskap med CBB Mobil, som är en dansk leverantör av kommunikations- och underhållningstjänster. Det framgår av ett pressmeddelande.

partnerskapet, som lanserades den 4 juli, gör Mofibo till en del av CBB:s streamingkoncept CBB MIX och ökar samtidigt Storytels närvaro på en av sina tio kärnmarknader.

– Vi är väldigt nöjda över att ha ingått detta partnerskap med CBB i Danmark. För Storytel är långsiktiga partnerskapsavtal en viktig del i vår tillväxtstrategi, där vi tillsammans med utmärkta partners som CBB kan gå samman för att skapa värde för våra kunder, säger Johannes Larcher, vd på Storytel.

Mofibo är för närvarande den största distributören och plattformen för läsning av ljudböcker och e-böcker i Danmark. Bolaget har varit en del av Storytel sedan 2016.

CBB grundades 2000, är en dansk leverantör av kommunikations- och underhållningstjänster, och del av Telenor Group sedan 2004. CBB MIX är CBB:s streamingkoncept med premiuminnehåll från partnerplattformar.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Annons