Sociallite Us utser Patrik Axelsson till vd

Publicerad

Teknikbolaget Sociallite Us har utsett Patrik Axelsson till vd. Han efterträder Christian Kronegård som kvarstår i styrelsen.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Patrik Axelsson är nuvarande dotterbolagschef i Torget Updated Sweden. Han är född 1982 och uppges ha gedigen bakgrund inom framför allt försäljning och ledarskap. Han har erfarenhet från både mindre tillväxtbolag till större publika företag inom IT-branschen. Han har tidigare grundat och förvaltat flera olika bolag samt varit försäljningschef på Binero.

Sociallite har under de senaste åren fokuserat på att förvärva bolag och plattformar inom digitala produkter, leadgenerering och prestationsbaserad marknadsföring online. Under de senaste åren har flertalet förvärv genomförts inklusive Torget Updated Sweden AB varför bolagsgruppen nu går in i en ny fas med större fokus på integration samt utveckla och växa den befintliga verksamheten, skriver bolaget.

”Vi mycket glada över att kunna meddela att Patrik Axelsson, som är en erfaren ledare samt redan är en integrerad del av bolaget, tillträder som verkställande direktör. Patrik kommer fokusera på det operativa arbetet och tar över rollen som den nya drivkraften för Sociallite”, säger styrelseordförande Johan Lundquist i en kommentar, och också tackar Christian Kronegård för hans insatser.

Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Annons