Eyeonids white label-lösning är skalbar – arbetet med Devtech Group har inletts – ordförande (uppdatering)

Publicerad

(uppdatering från stycke sex)

Teknikbolaget Eyeonid har tecknat avtal med Devtech Group avseende B2B-tjänsten Enterprise.

Avtalet är det största hittills för den nya B2B-tjänsten, som hade officiell säljstart i april. Avtalet omfattar bevakning av upp till 100 anställda inom Devtech Group.

Inga finansiella detaljer anges.

Eyeonid och Devtech Group har nu inlett diskussioner om att erbjuda Eyeonids tjänster även till Devtechs nuvarande kundbas.

”Vi har precis tecknat vårt största B2B avtal sen vi lanserade B2B-tjänsten, tack vare vår nära relation med Devtech har vi nu även inlett en diskussion för att kunna erbjuda Eyeonids tjänster även till deras nuvarande kunder och öppnar därför upp för fler white label möjligheter för Eyeonid”, säger ordförande Fredrik Björklund i en kommentar.

Björklund uppger för Finwire att lösningen kring white label är skalbar. Eyeonid kan erbjuda en white label portallösning där kunden, i det här fallet Devtech, kan sälja tjänsten i Eyeonids portal med deras varumärke eller genom en API-lösning där de erbjuder Eyeonids tjänst i deras egna portal.

Kan du säga något om hur stor eventuell kundbas ni kan nå ut till om ni går vidare med Devtech?

”⁠Vi kommer gå igenom deras kundbas och identifiera dem där vi ser störst möjlighet att kunna integrera och erbjuda en bra tjänst som vi båda tjänar på”, uppger Fredrik Björklund till Finwire.

När bedömer ni att ni har besked om det blir något?

”⁠Arbetet har redan påbörjats med att identifiera, vi på Eyeonid är snabbfotade och kan snabbt fatta beslut och påbörja arbetet, det beror helt på vår partner hur snabbt vi kan få till avtal och lansera.”

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Annons